morsomme vitser korte kristiansand

Korte vitser - Korte vitser som åpner opp latterdøra 2019 This entry was posted in, korte vitser, Morsomme vitser, Vitser and tagged korte vitser, morsomme vitser, vitser. Da var det den tiden igjen. På tide med fredagshumor, denne gangen blir det morsomme vitser fra humoristen den blonde. Ønsker deg en riktig god fredag. Enjoy ukens innlegg morsomme vitser. Starter med disse svenskevitsene. Morsomme vitser - Blondinebloggen Morsomme vitser i utvalg Hørt i en svensk pølsebod: Kunden: En pølse, takk! Pølseselgeren: Vil du ha grill eller wiener? Kunden: Gjerne en wiener. Morsomme vitser Det finnes mange slags vitser, både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende.

Morsomme vitser korte kristiansand - Velkommen til

Det finnes mange slags vitser, både morsomme, tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Sjekk ut humoristiske bøker hos. Ikke alle er enige om hva som er morsomme vitser, men her er mange forslag! På nytt ruller han av, fyrer opp sneipen igjen og spør: - "Youa finish?" Etter nok en kort pause, svarer hun: - "No". Da har du kommet til riktig sted. Vitser er til for å spre glede. Korte vitser, det ligger en landmine der borte. De havner i sengen, og etter at han høylytt har gjort sitt, rullet av og fått fyr på sigaretten, spør han: - "Youa finish?" Etter en kort pause, svarer hun: - "No.".

Videos

Utrecht Monteur wil best korting geven in ruil voor sex.

Morsomme korte vitser: Morsomme vitser korte kristiansand

Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser, selv om det ikke alltid er så lett. Noen forslag til morsomme korte vitser er vitser om menn (ikke på den måten vitser om kvinner og bryllupsvitser. Besøk gjerne vår søsterside for morsomme sitater for flere korte morsomme anekdoter. Vitser for barn - Barnevitser Lille Per gikk inn i en lekebutikk. Der sto en stor blå lekebil, og han tok den ned og gikk til kassa.

på Morsomme vitser korte kristiansand

Hva tror du?

Merk: Din e-postadresse vil ikke bli publisert